#

hypotheek

5 Minuten lezen over de basisbeginselen van het bankwezen die u moet weten voordat u een bank opent

Een individu of een groep, hetzij een organisatie of een individu, kan een bankbedrijf beginnen door een bankrekening te openen. Een bank is in feite een financiële organisatie die leningen verstrekt en depositos aanvaardt van het grote publiek. De banksector is een van de grootste en meest liquide ter wereld, met biljoenen dollars die dagelijks van eigenaar veranderen. Het verstrekken van leningen gebeurt hoofdzakelijk door de bank zelf of indirect via derivatenmarkten. De rente op bankproducten, zoals commercial paper en kredietlijnen, wordt meestal door de centrale bank bepaald.

banking

Als u een eigen bankbedrijf wilt beginnen, is de eerste stap die u moet nemen het veiligstellen van uw eigendom als onderpand. Vervolgens moet u een bankvergunning aanvragen bij de provincie of de staat waar u woont. Na het verkrijgen van uw vergunning moet u zich op de markt aan potentiële klanten. Een manier van marketing van uw bedrijf is het houden van een openbare dienst reclame evenement om fondsen te werven voor uw nieuwe bedrijf. Hier volgen 5 minuten over de basisprincipes van bankieren die u moet weten voordat u een bank opent.

Eén van de eerste dingen die u over bankieren moet weten, is het verschil tussen retailbankieren en investeringsbankieren. Retailbanken houden zich bezig met leningen en spaartegoeden, terwijl investment banking zich helemaal niet richt op leningen maar meer te maken heeft met commercieel onroerend goed. Een ander ding dat je moet weten is dat er verschillende soorten bankieren, zoals commercieel onroerend goed bankieren, sparen en lenen bankieren, enzovoort. U zult willen weten van de verschillen tussen al deze alvorens te beslissen welk type van bank u zou willen gaan met om uw leningen te krijgen en uw bedrijf te financieren.